Vi söker en ny ordförande!

Vår nuvarande ordförande Marianne önskar att lämna över stafettpinnen till en ny driven person som kan fortsätta driva föreningen vidare. Vi söker dig som är engagerad i dina medmänniskor, strukturerad i ditt arbete och som vill vara med oss och driva föreningen framåt.


WE ACT Sweden arbetar främst med att hjälpa människor på flykt i utlandet men har även några projekt som vi driver på hemmaplan. Det är såklart väldigt viktigt för oss att du har en öppen och human människosyn. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av styrelsearbete, och gärna erfarenhet av att jobba med den rådande flyktingsituationen.


Då vi har vårt säte i Helsingborg och styrelsemedlemmar i Öresundsregionen så är det önskvärt att du bor i dessa trakter. Vi håller styrelsemöte en gång per månad och ser gärna att vi träffas hela gänget då.


För övrigt är vi ett väldigt glatt och lättsamt, hårt arbetande gäng med stora visioner för hur vi kan hjälpa till att förändra världen till det bättre "little by little".


Vill du veta mer om oss och hur det är att vara ordförande i vår förening? Kontakta vår valberednings ordförande Johanna Norrbo på jnorrbo@gmail.com